Information

Manufacturers

Suppliers

Top sellers

Haarwaxgroothandel is een webshop met professionele haarproducten voor mannen van een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Eigendom van Best & Cosmetics Shop Den Haag, Haarwaxgroothandel is gespecialiseerd in groothandel van haarwax in Nederland en Europa. 

Daarnaast heeft Haarwaxgroothandel een grote assortiment van luxe mannenhaarproducten voor haarverzorging, haarkleuringen, conditioners, texiturizers, shampoo, kleuren en andere haar producten voor scherpe prijzen. Wij zijn een webshop met professionele haarproducten.

Haarwaxgroothandel werkt samen met de grootste leveranciers in Nederland en in het buitenland voor een versnelde groei zien van het aantal te bestellen artikelen want onze visie is "Alles onder een dak te vinden".

Haarwaxgroothandel, fysiek gevestigd in Den Haag, Nederland geeft onze klanten de mogelijkheid om de meest haarwax online te kopen.

Bedrijven kunnen bij ons terecht door onze aantrekkelijke prijzen, sneller bezorging en prijsgarantie. Onze motto is onze klanten tevreden te maken met producten van goede kwaliteit een snelle bezorging. 24/24 uur kunt u uw bestelling plaatsen. De artikelen worden de volgende dag thuisbezorgd!

Voordelen om bij ons te bestellen
  • Laagste prijsgarantie
  • Bij Haarwaxgroothandel is het mogelijk om uit diverse landen te bestellen.
  • Overzichtelijke website
  • Gebruiksvriendelijke website
  • Goede service
  • Aankoop komt goed aan

Haarwaxgroothandel Nederland
Spui 231
2511 BP Den Haag
E-mail: info@haarwaxgroothandel.nl
Website: www.haarwaxgroothandel.nl
Tel. 0708890151 Mobiel: 0619415622
KVK:51974630 BTW: NL227251982B01

HAIRWAX SPECIALIST VAN EUROPA


Follow us on Facebook